Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei

Accesul la informatiile de pe site

Siteul nostru garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe web-site-ul www.bestwear.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral web-site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia, de a-l vinde/revinde sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Best Wear Store SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, neexclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a web-site-ului sau catre orice alta pagina, atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.bestwear.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri.

 

Comunicarea electronica

Cand vizitati www.bestwear.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord cu toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic si satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent. Impreuna suntem de acord sa respectam intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni de utilizare”.

 

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.bestwear.ro – (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) – reprezinta proprietatea Best Wear Store SRL si a partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Best Wear Store SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bestwear.ro pot face comentarii la adresa lui, a magazinelor prezentate, a promotiilor si produselor oferite de catre acestea, care pot fi publicate pe web-site dupa o aprobare prealabila. www.bestwear.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe web-site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care poate tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Site-ul www.bestwear.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe web-site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
Nu ne asumam nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.bestwear.ro este gazduit de server-ele unei terte firme. www.bestwear.ro nu va putea fi facuta responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.
Site-ul www.bestwear.ro nu va putea fi facut raspunzatoar pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bestwear.ro. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura web-site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bestwear.ro. Pentru respectivele web-site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.

 

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.bestwear.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise sunt solicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea web-site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. www.bestwear.ro si magazinele partenere detin toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.bestwear.ro, sau de informatiile prezentate pe acest web-site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a web-site-ului www.bestwear.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

INAPOI SUS