Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei
Intrebari frecvente

    1. Cum cumpar?
    2. Cum se efectueaza plata?
    3. Cat dureaza livrarea?
    4. Cum se realizeaza livrarea comenzii?

1. Cum cumpar?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos sau sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Spre finalizarea comenzii. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Livrare la aceasta adresa si introdu informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care iti permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Plaseaza comanda pentru a trece la pasul urmator.

Pentru comenzi simple si rapide suna la numarul de telefon 0763 622 255

2. Cum se efectueaza plata?

Plata produselor comandate se face in sistem ramburs si se efectueaza integral la livrarea comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

3. Cat dureaza livrarea?

Dupa ce ai finalizat comanda, aceasta va ajunge la tine in 1 sau 2 zile lucratoare, intre intervalele orare:

Bucuresti – 9:00-17:00

Oriunde in tara – 10:00-19:00

4. Cum se realizeaza livrarea comenzii?

Livrarea comenzilor se realizeaza prin firma de curierat cu care colaboram. Dupa ce a fost expediat coletul, vei primi un email de confirmare impreuna cu numarul de awb al coletului cu ajutorul caruia poti verifica stadiul expedierii pe site-ul firmei de curierat.
INAPOI SUS